Se apropie sărbătorile de iarnă și fiecare dintre noi încearcă să intre în spiritul lor.
Asta înseamnă în primul rănd SĂ DĂRUIM celorlalți care nu au… Sunt copii care nu au avut niciodată un brad de Crăciun, n-au îmbrăcăminte sau încălțări de iarnă. Sunt familii destule cu mulți membri care n-au primit niciodată daruri de sărbători, nu au lemne de foc și nici nu prea au multe de pus pe masă. Sunt mulți bătrâni care trăiesc în sărăcie, cu pensii mizere, fără prea mari posibilități pentru a-și cumpăra medicamente sau hrană și aproape ignorați de societate.
Cum ar fi sărbătorile fără OAMENI-ÎNGER? Fără BUNĂTATE șI GENEROZITATE? Ar fi serbede și lipsite de strălucire. ÎMPREUNĂ putem să le aducem un zămbet pe față și o bucurie în suflet.
Vă propun ca în timp ce vă faceți cumpărăturile și căutați lucruri pentru cei dragi, să adăugați un mic dar și pentru un copil sărman. Sau pentru un bătrân sau o familie nevoiașă.
Le puteți aduce oricănd în intervalul menționat.
Dacă vă face plăcere să ne întâlniți vă rog să-mi scrieți din timp la mariaholtzhauser@gmail.com

Colectăm pentru toate cazurile noastre, dulciuri, jucării, hăinuțe și încălțăminte copii și adulți,ornamente de brad și casă, globuri, alimente de bază, conserve, fructe, cozonaci, produse specifice sărbătorilor de iarnă, bomboane de pom, detergent și produse de îngrijire și orice altceva poate constitui un dar.
Puteți folosi pentru donații contul nostru bancar sau paypal popescu_holtzhauser@yahoo.com.
Acolo unde Moș Crăciun nu ajunge ,răzbate Omul bun și frumos.
Și rămâne pentru totdeauna…În inima unui semen,mai puțin norocos.
Mulțumim pentru distribuire.